KOSOR NAJAVILA

Treći rebalans do početka kolovoza

19.07.2009 u 13:06

Bionic
Reading

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor danas je prigodom posjeta djeci oboljeloj od malignih bolesti na rehabilitaciji na Bjelolasici u izjavi novinarima kazala da se rebalans proračuna mora dovršiti do kraja srpnja, odnosno najkasnije početkom kolovoza

Najavila je za sutra odražavanje razgovora sa svim socijalnim partnerima, na kojemu će se otvoriti pitanja vezana uz rebalans, a u utorak će razgovarati s predstavnicima udruga umirovljenika, te Hrvatske stranke umirovljenika.

Predsjednica Vlade je rekla da će se i u ovom rebalansu posebno štititi osjetljive skupine stanovništva, među kojima su i udruge roditelja oboljele djece. Temelj svih budućih poteza Vlade bit će zaštita osjetljivih skupina, rekla je. Premijerka Kosor kazala je da svi u zemlji moraju shvatiti da moraju dati svoj doprinos, da bi, kako je rekla, dočekali na nogama kraj ove godine.

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor rekla je da je taj posjet bolesnoj djeci bio dogovoren još u vrijeme dok je bila nadležna ministrica i potpredsjednica Vlade, te da je morala ispuniti obećanje o posjetu sada, unatoč svim novonastalim obvezama.