UDALJENI S DUŽNOSTI

Trebali čuvati Trumpa i Putina, a oni se zapili, orgijali i pušili hašiš

28.06.2017 u 13:44

Bionic
Reading

Više od 220 berlinskih policajaca udaljeno je s dužnosti zbog neprikladnog i neprihvatljivog ponašanja tijekom priprema za osiguranje sudionika predstojećeg summita G20 koji počinje idućeg tjedna u Hamburgu

Kako javljaju agencije, policajci su poslani kući zbog bančenja u barakama u kojima su bili smješteni, dok berlinski tisak piše da su policajci priređivali zabave na kojima su pretjerivali s alkoholom i hašišem, imali spolne odnose s kolegicama, urinirali po ogradi, a jedan se policajac zabavljao odjeven u kućni ogrtač vitlajući oružjem.

Neprihvatljivo ponašanje potvrdio je i glasnogovornik berlinske policije Thomas Neuendorf, ocijenivši ponašanje policajaca sramotnim.

Nedolično ponašanje policajaca potvrdio je i glasnogovornik hamburške policije, dodajući kako su razulareni čuvari reda koji su trebali osiguravati čelnike država članica skupine G20 otpušteni s dužnosti.

Magazin Bild objavio je fotografije divljih zabava na kojima se vidi kako policajci uživaju u ogromnim količinama alkohola, a sudeći po fotografijama, u opticaju su bile i velike količine hašiša koji su policajci pušili koristeći nargile.

Podsjetimo, sastanak čelnika zemalja članica skupine G20 započinje iduće subote, a njih bi trebalo osiguravati čak 20.000 policajaca budući da su najavljeni veliki antiglobalistički prosvjedi.