ŠESTODNEVNA POTRAGA

Traži se kamion u koji je ušla Antonija Bilić

12.06.2011 u 20:14

Bionic
Reading

Već šesti dan traje potraga za nestalom Antonijom Bilić. Posljednji je put viđena na čikolskome mostu u Drnišu kako stopira prema selu Kričke. Policija zasad ima mnogo tragova, koje tek treba provjeriti, a pouzdanih je informacija malo

'Mogu potvrditi, prema izjavi očevica, da je nestala Antonija Bilić toga jutra sjela u kamion nepoznatih registarskih oznaka te da je signal njezina mobitela lociran na području Karlovca tog istog dana popodne', rekla je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor

Antoniju je posljednji vidio susjed Frane Bilić, koji tvrdi da je na mostu tada bio još jedan autostopist. Kaže da je Antoniji stao šleper s plavom ceradom. Dodaje da je vozač imao crnu zalizanu kosu i procjenjuje da je imao oko 35 godina.

Obitelj je u šoku. Roditelji su shrvani, a sestre Katarina i Ana podignule su Hrvatsku na noge. Same prikupljaju informacije, traže, zovu i mole za pomoć. Ovim putem zahvaljuju svima koji pomažu u potrazi i mole nesavjesne pojedince da ne šalju poruke u ime Antonije, govoreći da je to ona i navode i njih i policiju na pogrešan trag.

Pronalaženje vozača spornog kamiona moglo bi biti ključno za nastavak istrage. Do tada policija moli sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave u najbližu policijsku postaju.