Tradate voli jesen!

Tradate voli jesen!

28.10.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Tradate voli jesen!

Kad bi me viši autoriteti pitali (a neće) kakav bih scenarij potpisala kad su godišnja doba u pitanju, bilo bi to ljeto u Dalmaciji, jesen na kontinentu. Ostala dva bih putovala... (a 'ko ne bi?).

Lišće, kesteni, kiša, koncerti, trenchcoati i svi ti zemljani tonovi koji me nikada nisu fascinirali kao ove godine; smeđa, kamel, žuta, bordo, crvena…

Prolazeći prije par dana Vlaškom, opet sam zastala pored jednog od najdražih mi zagrebačkih butika iz kojeg su vrištale jesenske boje. Teško da niste barem jednom zastali pored njega. Makar bilo čekajući tramvaj na stanici Vončinina

Tradate
je nenametljiva hrvatska modna marka koju je prije 25 godina pokrenula obitelj Alpeza. Danas njome upravlja Martina Alpeza koja je zadužena za jednostavan, a opet vrlo moderan dizajn. Njihov se asortiman sastoji od dnevnih i večernjih haljina te muških košulja i odjela po iznimno povoljnim cijenama. Ako me pitate, Tradate je najbolji omjer kvalitete i cijene u gradu.

Za oko mi je zapela preslatka smeđa haljinica s mašnama na ramenima koju sam iskombinirala s heavy polučizmicama s cvjetnim uzorkom.

haljina: Tradate, cipele: ebay, torba: New yorker
'Come', said the Wind to the Leaves one day.

'Come over the meadow and we will play.

Put on your dresses of red and gold.


For summer is gone and the days grow cold.'

bluza: Tradate, hlačice: Tradate, frak: h&m, cipele: h&m

Osim haljinica, koje su po mom mišljenu najjači adut Tradatea, sviđaju mi se i bluze, a oduševile su me i ove kratke čipkaste hlačice.




Eto, uživajte u jeseni gdje god bili, a ja odoh u Rijeku na dan-dva po nekoliko zanimljivih postova.

I ne zaboravite da je ovaj vikend, osim Halloweena, legendarni Goran Bare s Majkama u zagrebačkoj Tvornici.