KLIKNITE, I MI SMO

Top 5 erotskih blogova na Tumblru 5

28.02.2011 u 11:50

Bionic
Reading

Što ste duže na Tumblru, to je veći broj erotskih blogova koje otkrivate

Dugo se nismo bavili erotskim blogovima na Tumblru, dosad smo imali tek četiri izbora, pa je pravo vrijeme da se ponovo, u još jednom serijalu, vratimo ovoj važnoj temi.

Hot chicks with corsets
Svatko ima svoja zadovoljstva, a osoba koja se krije iza ovog bloga, ne treba uopće sumnjati, voli djevojke u korzetima. Kako piše Wikipedija, najviše korzeta nosilo se u doba kraljice Viktorije 'kada je tanji struk značio viši socijalni status'.

Naturizam
Istina, ovo nije erotski blog, već više jedan s hipi predznakom, i tu ne mislimo ništa loše – nudizam je super, nekoliko puta smo se bavili temom u tiskanom izdanju Plana B i sugerirali da se skinete i uživate.

Cala Rose
Cala je devetnaestogodišnja djevojka iz Ontarija, Kanada, baš kao i Komandant Mark! U njezinom about dijelu piše da na svom blogu stavlja hrpu svojih slika na kojima ne nosi nikakvu odjeću. A ako bolje pogledate, vidjet ćete da Cala nevjerojatno podsjeća na Bety, zaručnicu Komandanta Marka.

A Celebration of Feminine Pulchritude
Sylvie Vartan, Marie-Francoise Robinet, Paulette Goddard, Elke Sommer, Susan Bernard samo su neke od djevojaka čije ćete, ne nužno obnažene fotografije, naći na ovom blogu.

Real girls are sexy
Amaterske i poluamaterske fotografije, to je trebao biti tagline ovog bloga ali nije. Osim fotografija koje je našao autor bloga, tu su i one koje su korisnici ili korisnice poslali sami.