NE IDE MU SE U HRVATSKU

Todorić na sud dolazi s novom odvjetnicom - suprugom bivšeg britanskog premijera?

05.09.2018 u 20:42

Bionic
Reading

U četvrtak bi se na sudu u Londonu trebao pojaviti Ivica Todorić koji ne planira pristati na izručenje Hrvatskoj bez borbe. Naime, na Visokom sudu u Londonu se u četvrtak odlučuje vraća li se Ivica Todorić u Hrvatsku odnosno hoće li ga Velika Britanija pristati izručiti Hrvatskoj.

Od izvora bliskih Ivici Todoriću dnevnik.hr doznaje kako se razmatrala mogućnost da se on osobno ni ne pojavi pred Visokim sudom u četvrtak nego da sav posao oko njegova zahtjeva za žalbom obave njegovi odvjetnici.

Strategija Ivice Todorića je što više odugovlačiti proces. Shodno tome pojavila se informaciju da je Ivica Todorić angažirao novu odvjetnicu, navodno je riječ o uglednoj odvjetnici Cherie Blair, supruzi bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira.

Ako se u četvrtak na sudu pojavi s novom odvjetnicom, ona bi od suca mogla zatražiti i određeni rok za pripremu da se uputi u cijeli slučaj s nadom da će doći i do odgode samog ročišta.

Iako se uporno upire da do toga ne dođe Todorić poručuje kako mu nije nikakav problem doći u Hrvatsku.

'Ja ću se vratiti što prije - i to hrabro i ponosno. Nastojat ću neku muziku organizirati kad tamo dođem da otpjevamo pjesmu 'Kume' - Plenkoviću i njegovima' rekao je Todorić za slovenski POP TV.

  • +4
Sud u Londonu presudio izručenje Todorića Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Vantagenews.com/PIXSELL