Događanja

Tko su pravi fajteri?

29.04.2013 u 14:23

Bionic
Reading

Brending konferencija u Sarajevu će i ove godine ugostiti vrhunska imena domaćih i regionalnih marketinških profesionalaca.

U organizaciji komunikacijske agencije Via Media, 14. lipnja  u Sarajevu, u hotelu Bristol, održat će se treća po redu Branding konferencija,  koja ima za cilj razmjenu stručnih znanja i vještina s područja tržišnih komunikacija.

Treća po redu branding konferencija donosi još veća uzbuđenja kroz uvid u lokalno, regionalno i internacionalno tržište. Ovogodišnji gosti, predavači i panelisti su najznačajniji regionalni “igrači” - kreatori trendova i novih vrijednosti. Predavači dolaze iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Turske i sa sobom donose zanimljive priče i vlastita iskustva.

Stalna potraga brandova kako svoje potrošače inspirirati, stvoriti naklonost i privrženost, utjecati na rast na tržištu, tjera da tragamo za novim iskustvima i znanjem. Brending konferencija postaje centralno mjesto okupljanja vrhunskih domaćih i regionalnih marketinških profesionalaca iz područja tradicionalnog i digitalnog oglašavanja, mjesto gdje brandovi mogu pronaći inspiracije.

Uz aktualne teme i zanimljiv sadržaj o brandingu i brand managementu - inovacije, strategije, nova medijska zanimanja, etika i pokretačka snaga kreativnosti, samo su mali dio tematskih cjelina o kojima će se govoriti. A tko su pravi fajteri, što imaju za reći, saznat ćete u Sarajevu, na Trećoj branding konferenciji.