'VRAŽJE SILE SU SE OSOKOLILE'

Thompson poziva na skup potpore braniteljima u Savskoj

13.03.2015 u 14:22

Bionic
Reading

'Vražje sile su se toliko osokolile da javno pozivaju na antiprosvjede protiv hrvatskih branitelja, ne samo da pozivaju na antiprosvjede, već uz blagoslov ove vlasti i medijskih štakoraša pokušavaju izazvati nerede i nemire kako bi za to okrivili hrvatske branitelje', stoji na službenoj stranici Marka Perkovića Thompsona na Facebooku uz poziv na skup potpore hrvatskim braniteljima u Savskoj 66 koji će se održati u subotu u 14 sati

Kažu da 'fašistoidni ljevičari i razne udruge koji sebe nazivaju 'Okupirajmo Hrvatsku' te pojedinci koji nose transparente da treba zapaliti naše crkve te branitelje nazivaju stokom, najavljuju veliki prosvjed protiv branitelja u Savskoj.

Dotaknuli su se i Zorana Ercega, branitelja iz Splita koji predvodi oporbeni pokret protiv onih koji prosvjeduju u Savskoj spomenuvši 'pojedince koji su služili agresoru u Domovinskom ratu, koji su jedan dan pred kamerama u štakama kao invalidi i poistovjećuju se s braniteljima, a već drugi dan prestignu njemačkog ovčara'.

'Mi koji uređujemo Thompsonove službene stranice, pozivamo vas da nam se pridružite u podršci hrvatskim braniteljima u Savskoj 66. u subotu, 14. ožujka u 14 sati. Molimo sve fanove koji dođu dati podršku braniteljima da budu dostojanstveni te da ne odgovaraju na provokacije, uostalom kao i na svim Thompsonovim koncertima', kažu.