STRADALI RUSI

Teška prometna nesreća na autocesti A1

30.07.2014 u 11:23

Bionic
Reading

Još uvijek iz nepoznatih razloga, vozač Mercedesa čeških registarskih oznaka jutros oko 9.20 na autocesti A1 vozeći u pravcu Zagreba (kod Kompolja) izgubio je nadzor nad vozilom te se uz nekoliko prevrtanja zaustavio na krovu

U vozilu su se nalazile tri osobe, državljani Rusije, supružnici s 10-mjesečnim djetetom koji su kolima hitne pomoći prevezeni u Opću bolnicu Ogulin.

Zamjenica ravnatelja Opće bolnice Ogulin dr. Stanislava Laginja: 'Oko 10 sati na hitnom traktu zaprimili smo dvije odrasle osobe i dijete staro 10 mjeseci. Kod odraslih osoba, muškarca i žene, ustanovljene su lakše tjelesne ozljede dok je 10-mjesečno dijete bez tjelesnih ozljeda, zahvaljujući tome što je bilo zavezano u auto sjedalici. Odrasle osobe još uvijek su na hitnom traktu na opservaciji i promatranju, preventive radi'.

Očevid obavljaju službenici PU Ličko-senjske, promet se odvija usporeno (40 km/h) jednim kolničkim trakom i čeka se da Auto vuča Lončar ukloni vozilo radi normalizacije prometa.

Neslužbeno doznajemo da je uzrok prometne nesreće brzina neprilagođena uvjetima na kolniku. Stoga se i ovom prilikom upozoravaju vozači da zbog kiše, magle i smanjene vidljivosti prilagode vožnju uvjetima na cesti.