ZAGREB - MACELJ

[FOTO/VIDEO] Zatvorena autocesta zbog teške prometne nesreće, kamion se prevrnuo

02.12.2020 u 07:41

Bionic
Reading

Noćas oko tri sata na autocesti Zagreb-Macelj došlo je do teške prometne nesreće

Kako je izvijestila policija, u smjeru Zaboka prema Začretju, riječ je o nesreći u kojoj su sudjelovali šleper i dva auta, a kamion se prevrnuo.

Policija i vatrogasci su na terenu, a cesta je zatvorena.

03:00 Prometna ,šleper i dva auta, autoput Krapina Zagreb lokacija bp crodux u smjeru Zaboka prema Začretju, prevrnul se kamion. Policija, hitna i vatrogasci. Cesta je zatvorena.

Objavljuje Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županijaUtorak, 1. prosinca 2020.

Iz policije su za 24sata potvrdili da su dojavu dobili oko 2.45 sati, te je već od 2.55 sati zatvorena cijela autocesta A2, od čvora Mokrice do čvora Krapine. Vozi se obilazno na D1.

Video: Davor Puklavec/PIXSELL

Potvrdili su i da ih je zasada dvoje lakše ozlijeđenih.

'Vidjeli smo rotirke, sve je ograđeno pa se ne može do tamo. Puno je policijskih auta pa se ne vide vozila iz nesreće. Udaljeno je nekih 100 metara od benzinske', rekli su iz Croduxa.

  • +12
U teškoj prometnoj nesreći kod Zaboka kamion završio na boku Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Portal Zagorje International piše da se teretno vozilo koje je prometovalo iz smjera Zagreba prema Maclju prevrnulo na traku u suprotnom smjeru, a na njegovu prikolicu s ceradom naletjela su dva osobna automobila, koja su vozila prema Zagrebu. Dvije osobe iz teretnjaka lakše su ozlijeđene, dok su osobe iz osobnih automobila prošle bez ozljeda.

Doznaje da su i u teretnjaku i u oba osobna automobila bili državljani BiH. Policijski očevid je još uvijek u tijeku, a autocesta je zatvorena za promet, jer se čeka dizalica koja će maknuti vozila.