PRAVAŠKO ODLUČNO MOŽDA

Tepeš neodlučan oko slaganja većine sa SDSS-om

10.06.2016 u 10:30

Bionic
Reading

Ivan Tepeš (HSP AS), potpredsjednik Sabora nakon pitanja je li prihvatljivo da njegova stranka nakon preslagivanja bude u koaliciji sa SDSS-om, nije bio odlučan kao njegov stranački kolega Pero Ćorić

'HDZ-u smo dali povjerenje da pregovaraju s onima s kojima se može skupiti većina. Nama je bitno da se stvari što prije poslože i da Hrvatska ima stabilnu većinu, ne samo zbog nas, nego građana koji očekuju da se to stabilizira, da se gospodarska situacija poboljša. Dobili smo mandat', kazao je Tepeš prenosi N1

Na komentar da je to suprotno od onoga što je rekao Ćorić, glavni tajnik stranke, za kojega je to apsolutno neprihvatljivo, Tepeš ističe da je to rekao Ćorić i da on ne odgovara na hipotetska pitanja.

'To što je rekao jučer, rekao je. To nije ništa sporno. Na razini sata se stalno mijenja, vidite da se stalno događa da je netko nešto rekao, netko nešto nije rekao. To je stranački stav, ja kažem da se nadam da će se većina posložiti, neću odgovarati na hipotetska pitanja. Ćorić je jučer sve rekao, nećemo se ponavljati', kazao je Tepeš i dodao da ne može komentirati demantij Gordane Rusak, koja je ustvrdila da se ne nalazi na HDZ-ovoj listi za novu većinu.

Nije rekao ni koliko je potpisa za novu većinu skupljeno do sada.

'To trebate pitati kolege iz HDZ-a, to je na njima. Uvjeravaju da imaju dovoljno potpisa... Vjerujem koalicijskim partnerima da ono što rade, da znaju što rade. Bez tog povjerenja ne bismo bili tu', zaključio je Tepeš.

431528 ,429326 ,429194,428951