crkva u fokusu

Škoro na Kaptolu: Nije tajni sastanak s Bozanićem nego obična tribina

07.10.2019 u 10:29

Bionic
Reading

Tjednik Nacional objavio je kako se predsjednički kandidat Miroslav Škoro 1. listopada oko 18 sati sastao s kardinalom Josipom Bozanićem, zaključivši kako bi taj sastanak mogao značiti zaokret Kaptola i podršku Škori umjesto aktualnoj predsjednici. Za Večernji list to je pak dematrirao direktor njegove komunikacijske kampanje

Što se podrške Crkve tiče, baš se ništa u kampanji nije promijenilo, potvrdio je Mate Mijić, komunikacijski direktor kampanje Miroslava Škore.

'Puno radimo s vjernicima, iznosimo im i predstavljamo našu viziju za Hrvatsku. Već smo rekli kako želimo da nam se pastoralci i laici pridruže, rado ćemo porazgovarati sa svakim', rekao je za Večernji list Mate Mijić, komunikacijski direktor kampanje Miroslava Škore te potrvdio kako se što se tiče Crkve 'baš ništa u kampanji nije promijenilo'.

Škoro je 1. listopada bio na javnoj tribini s temom 30. obljetnice pada Berlinskog zida u organizaciji Konrad Adenauer Stiftunga i Centra za obnovu kulture, ali nije stigao na početak nego je zakasnio, kako se navodi, zbog ranije planiranih obveza. Škorinu prisutnost na tribini, kako piše Večernji list, zabilježili su i fotografi Pixsella.