STRAVA U CRNOJ RECI

Svećenik ubio štićenika šipkom zbog droge!

07.08.2012 u 09:54

Bionic
Reading

Bivši upravitelj centra Crna Reka Branislav Peranović ubio je udarcem šipkom u glavu štićenika Centra za odvikavanje od droge u Jadranskoj Lešnici kod Loznice, javlja b92.net. Peranović je postao poznat i u hrvatskoj javnosti nakon što je 2009. objavljena snimka premlaćivanja lopatom štićenika u Duhovno-rehabilitacijskom centru Crna Reka, čiji je Peranović bio upravitelj. Zbog toga je bio i na sudu, a presuda se još uvijek čeka

Svećenik Peranović posumnjao je da je štićenik kojeg je ubio uzeo drogu, zbog čega ga je udario šipkom u glavu i usmrtio na mjestu!

Ubojstvo se dogodilo sinoć oko 22.20 sati u dvorištu centra, a Peranović (1958) je ubrzo uhićen i uviđaj je u tijeku. B92.net javlja da je ubijeni Nebojša Zarubac (1973).

B92 je nedavno objavio da je Peranović čak uvršten kao predavač škole koja sebe naziva Univerzitetom prirodne medicine na predmetima liječenja ovisnosti.

Premda je srpska javnost tražila da se centar za liječenje ovisnosti u Crnoj Reci zatvori nakon prebijanja štićenika lopatama, to se, nažalost, nije dogodilo. Posljedice su tragične.

Ubijanje boga lopatom