U PULI

Svađali se na parkingu, potukli u mesnici potom i na Hitnoj

30.08.2012 u 09:22

Bionic
Reading

Pet djelatnika Hitne pomoći jedva je obuzdalo razjarene muškarce koji su, prema neslužbenim informacijama, brutalno premlatili profesora tjelesnog odgoja Zlatka Tkalčeca, koji je i viši predavač i predstojnik Katedre za predškolski odgoj na Pulskom sveučilištu

Profesor se isprva s napadačima posvađao na parkiralištu ispred pulske mesnice u srijedu oko 18 sati. Još nije utvrđeno zbog čega, no poznato je da su, najvjerojatnije otac i sin, nasrnuli na njega. Ušao je u mesnicu, a oni su ga slijedili. Tamo se tučnjava nastavila, a djelatnici mesnice su pozvali policiju i Hitnu pomoć.

Napadače su odvezli u bolnicu prve, a nakon što su smješteni na odjel, u bolnicu su dovezli i profesora. No, dvojac ga je presreo u bolničkom parku te nastavio brutalno tući i kamenjem po glavi, pišu 24 sata

Profesor je nekako uspio pobjeći i utrčati u prostorije Hitne pomoći, no tek tada je nastao pravi pakao. Nezaustavljivi muškarci nisu oklijevali i uletjeli su u Hitnu. Pet djelatnika spašavalo ga je od pomahnitalog oca i sina.

Neslužbeno, u međuvremenu pojavio i treći napadač koji je također nasrnuo na Tkalčeca. Iz Hitne su pozvali policiju, a ovi kad su to čuli, odmah su se razbježali. Tkalčec je na sigurnom unutar bolnice, a policija traga za napadačima.