MAJA ŠTAMPAR STIPIĆ

Sutkinja koja se sukobila sa Sanaderovom odvjetnicom o snimci koja kola: Nije mi bilo nimalo ugodno

22.02.2019 u 19:52

Bionic
Reading

Sutkinja Maja Štampar Stipić, koja se u utorak na suđenju Ivi Sanaderu sukobila s njegovom odvjetnicom Jadrankom Sloković, za RTL je komentirala svoju privatnu snimku koja je procurila samo dan nakon toga

Na snimci se Maja Štampar Stipić s prijateljicom, također sutkinjom, šali na temu plastičnih operacija, a Štampar Stipić prijavila je njeno nedopušteno puštanje u javnost.

Maja Štampar Stipić Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

"Sigurno se nisam osjećala ugodno zato što je to moja privatna snimka, s mog privatnog mobitela. Jedna benigna snimka koju sam zapravo snimila s prijateljicom dok smo bili u jednom društvu i zezali se", rekla je sutkinja zagrebačkog Županijskog suda za RTL dodajući da ne želi spekulirati tko je snimku pustio u javnost kao ni oko načina na koje se ista pojavila na internetu.

"Ne želim nikoga isticati ili izdvajati jer imam u ovo vrijeme velik broj dosta teških spisa i velikih procesa. Kome je to bilo u interesu i zašto, ne znam, ali da je ugodno - nije, i na neki način u tom pogledu nam je malo otežan rad", rekla je Maja Štampar Stipić koja se u utorak na suđenju Ivi Sanaderu u slučaju Ina - MOL posvađala s njegovom odvjetnicom Jadrankom Sloković.

''Braniteljica prvooptuženog Jadranka Sloković povišenim tonom obraća se sudu i predsjednici vijeća'', rekla je u tada Štampar Stipić i nakon toga odrezala kaznu od po deset tisuća kuna Sloković, ali i odvjetnici drugooptuženog Zoltana Hernadija.