na godišnjem odmoru

Suprug zaražene državne tajnice pukovnik je HV-a: Kod kuće sam i nisam zaražen

14.07.2020 u 14:39

Bionic
Reading

Državna tajnica u Ministarstvu znanosti Ivana Franić pozitivna je na koronavirus. Njezin suprug pukovnik je Hrvatske vojske i šef kabineta generala Mladena Fuzula, a za medije je rekao kako je na godišnjem odmoru, kod kuće te da nije zaražen

'Supruga je bolesna, ja nisam zaražen i ne trebam o tome komentirati i stvarati daljnji nemir. Ako je ona bolesnik, nije korektno da se širi priča o tome, treba to malo zaustaviti jer se svakome može dogoditi. Na godišnjem sam odmoru, kod kuće sam i ništa ne širimo. Ona je u statusu bolesnika i molim vas da poštujete to', rekao je za 24 sata suprug Ivane Franić.

Franić je, pišu 24 sata, pukovnik Hrvatske vojske. Šef je kabineta generala Mladena Fuzula, odnosno načelnik Ureda zapovjednika Zapovjedništva za potporu, doznaje se od glasnogovornika MORH-a.

'Nijedan od jedanaestorice zaposlenika MORH-a koji su bili uzvanici na svadbi kćeri generala Fuzula nije bio na radnom mjestu. Nijedne sekunde. Od njih 11, dvojicu je zadarski županijski zavod poslao na testiranje i bili su negativni. Sva jedanaestorica su na godišnjem odmoru i nijednog dana nakon toga nisu bili na poslu. A zašto je županijski zavod proglasio mjeru distanciranja, a ne samoizolacije, to je u njihovoj nadležnosti', rekao je glasnogovornik MORH-a Dražen Jonjić.