PLAKATOM NA PLAKAT

Šukeru, za razliku od Vlade, Gorica nije u banani!

21.04.2009 u 11:36

Bionic
Reading

Nakon što je prije mjesec dana velikogorički HDZ velikim plakatima ismijavao SDP-ova gradonačelnika Tonina Piculu zato što umjesto u Gorici živi u Zagrebu, on je odlučio uzvratiti udarac istom mjerom - plakatima

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Velike Gorice porukama na plakatima oštro se obrušio na svoje konkurente iz HDZ-a. Prvi se na udaru našao Ivan Šuker, bivši velikogorički gradonačelnik, koji već drugi mandat obnaša dužnost ministra financija.

HDZ je započeo rat plakatima

Ministre, za razliku od Vlade, Grad nema rupu u proračunu', 'Grad plaća svoje račune', 'Grad poštuje kolektivne ugovore', 'Grad nije u banani' i 'Ministre, zašto kažnjavate Velikogoričane preskupim grijanjem', poručio je Picula Šukeru.

Takav direktni napad motiviran je time što je Šuker formalno čelnik velikogoričkog HDZ-a, a dijelom i time što Picula Dražena Barišića, gradonačelničkog kandidata koalicijske liste HDZ-a, HSS-a, HSP-a i HSU-a, zapravo ne doživljava kao realnog protukandidata, nego isključivo kao Šukerovu marionetu, otkriva tjednik Nacional.