'LAŽE I MANIPULIRA'

Šuica Vlahušića htjela gađati cipelom

13.08.2009 u 18:59

Bionic
Reading

'Sve Vlahušićeve laži' bila je tema današnje konferencije za novinare bivše dubrovačke gradonačelnice Dubravke Šuice, koja je optužila Vlahušića za česte laži i manipulacije koje o njoj objavljuje u medijima

Šuica je rekla kako je razmišljala o tome hoće li otići u ured Andre Vlahušića, otvoriti vrata i gađati ga cipelom pa ući u anale, ili će sazvati konferenciju za novinare, na što se na kraju odlučila.

Opovrgnula je medijske napise o pronevjeri novca iz gradskog proračuna, namijenjenog gradnji sigurne kuće, te je istaknula da nijedna kuna iz gradskog proračuna nije potrošena bez odobrenja Poglavarstva, Gradskog vijeća i resornog pročelnika.

Također je naglasila kako je projekt dubrovačke javne garaže, koji Vlahušić stalno kritizira nakon izgradnje mosta dr. Franje Tuđmana, najveći infrastrukturni projekt koji je grad Dubrovnik ikad imao.

'Aktualni gradonačelnik još zarađuje jeftine političke bodove, a građani su ga izabrali na pljuvanju mene osobno', rekla je Dubravka Šuica, ističući kako je dubrovačku Opću bolnicu Vlahušić ostavio u dugu od 80 milijuna kuna te da mu je privatna tvrtka u velikim problemima jer je stalno u blokadi.