PRIJETIO BIVŠOJ CURI

Suđenje Cviku odgođeno zbog odvjetnika

10.03.2009 u 10:33

Bionic
Reading

Na splitskom Županijskom sudu danas je odgođen početak suđenja Jakši Cvitanoviću Cviku i Ivici Zulimu, optuženima za prijetnju bivšoj Cvitanovićevoj djevojci Petri Gugić, a za novi datum određen je 25. ožujka ove godine

SPLIT - Cvitanovićev branitelj Jadran Frančeski tražio je odgodu današnjeg suđenja objasnivši da je zauzet drugim sudskim predmetom, a drugi Cvitanovićev odvjetnik Boris Majić, također je danas tražio odgodu zbog zdravstvenih problema.

Cvitanović je prvooptuženi i u tzv. "korčulanskoj skupini" od šesnaest optuženika, koje se tereti da su prodajom heroina na Korčuli i drugim dijelovima Dubrovačko-neretvanske županije od početka 2003. do studenoga 2006. godine protupravno stekli najmanje sedam milijuna kuna.

Suđenje Cvitanoviću i drugima optuženim za prodaju heroina, kako se doznaje u splitskom Županijskom sudu, trenutačno "miruje" zbog nove optužnice protiv Cvitanovića, kojom ga se tereti da je prijeteći svojoj bivšoj djevojci Petri Gugić posredstvom Zulima, tražio od nje da promijeni svoj raniji iskaz vezan uz prodaju heroina.