EKSPRESNA ODLUKA

Sud Vesnu Majher vratio na posao

21.01.2010 u 11:49

Bionic
Reading

Skoro dva mjeseca nakon što ju je Ivo Čović, predsjednik Zagrebačkog holdinga razriješio dužnosti pomoćnika direktora u podružnici Autobusni kolodvor, Vesna Majher ponovno je vraćena na svoj posao

Naime, hrvatsko pravosuđe je u njezinom slučaju pokazalo nevjerojatnu brzinu i donijelo odluku da se Majher vrati na posao jer je prema odluci suda "nepravomoćno razriješena dužnosti".

Podsjetimo, njena smjena se dogodila 3. prosinca i bila je rezultat afere ‘zagrebački Buljubašić - Vesna Majher' za koju se otkrilo da je tijekom protekle tri godine bila zaposlena u Autobusnom kolodovoru, primala plaću od sedam tisuća kuna, ali nije uopće dolazila na posao. Štoviše otkriveno je kako u svom uredu nije imala niti računalo.

Majher je danas odradila prvi radni dan nakon što je sud donio odluku prema kojoj se poništava Čovićeva odluka o otkazu.

- Da, Vesna Majher se danas pojavila na poslu sa svojom odvjetnicom. Do 11 sati je bila u uredu nakon čega je prijavila da mora ići na jedan skupštinski odbor. Sutra će dobiti i zaduženja proporcionalna svojoj poziciji - rekao je za portal Zagrebancija.com Ante Cicvarić, voditelj podružnice Autobusni kolodvor Zagreb.

U Holdingu kažu da se na ovu sudsku odluku neće žaliti jer imaju i druge postupke protiv nje koji su u tijeku.

'U slučaju Vesne Majhere Uprava Zagrebačkog holdinga poduzima sve pravno raspoložive mjere kako bi se u cijelosti utvrdilo činjenično stanje i na zakoniti način sankcionirale posljedice nastala štete. Podnijeti ćemo zahtjev za naknadu štete kako bi se time ublažila šteta nastala prema Zagrebačkom holdingu' - rekao je glasnogovornik Holdinga Dušan Viro.