NA JET SKIJU S TULUMA U SMRT

Strašne pojedinosti pogibije dvojice mladića na Krku

14.06.2013 u 12:15

Bionic
Reading

Dvije muške osobe smrtno su stradale vozeći se na jet skiju u moru kod Omišlja na otoku Krku, priopćila je Policijska uprava primorsko-goranska. Radi o 30-godišnjem D. O. iz Njivica te 29-godišnjem I. T. iz Malinske

Njihova su tijela, prema policijskim informacijama, pronašli građani jutros oko devet sati te odmah alarmirali policiju. Od tada traje očevid kako bi se utvrdile okolnosti događaja. Uz djelatnike policije, na mjestu događaja bili su i djelatnici hitne medicinske pomoći, liječnik sudske medicine, djelatnici Lučke kapetanije Rijeka, vatrogasci DINA Petrokemije, kao i brojni uplakani prijatelji stradalih.

Mrtva tijela su identificirana, a jet ski je izvučen iz mora kod uvale Sepen u Omišlju. Prema dosadašnjim saznanjima, jet ski je udario u privezište udaljeno 12-ak metara od obale. Tijela su pronađena uz obalu, a nad njima će se obaviti obdukcija.

Cijeli je otok zbog ove tragedije zavijen u crno, a priče o tome što se zapravo dogodilo ne prestaju, pa se tako može čuti da je mrtva tijela pronašao brat jednog stradalog, kada je jutros, također na jet skiju, krenuo u potragu za bratom kojeg nije bilo kod kuće.

Dvojica Krčana smrtno su stradala, navodno, vraćajući se iz Kostrene gdje su bili na otvorenju sezone Phanas Beach Bara. Otvorenje je započelo sinoć u 21 sat, a kada su Krčani stigli i otišli, zasad nije poznato, kao ni zašto su jet skijem udarili u privezište. Svjedoka ove tragedije nije bilo.