U ZAGREBU

Strašan sudar Porschea i Audija, dvoje mrtvih pješaka

01.09.2011 u 17:07

Bionic
Reading

Dvije osobe smrtno su stradale u prometnoj nesreći tri automobila koja se dogodila oko 12.15 sati u Zagrebu na križanju Ozaljske i Nehajske ulice, izvijestila je zagrebačka policija. Riječ je o muškarcu čiji identitet nije utvrđen i 49 - godišnjoj Zagrepčanki

Tko je prouzročio ovu strašnu nesreću, policija još ne može reći jer je očevid u tijeku no očevici tvrde da je Mladen G., 56-godišnji vozač Porsche Cayenna, prošao kroz crveno svjetlo te udario u Audi A8 koji je, rotirajući se, ubio dvoje pješaka.

Riječ je o zasad nepoznatoj muškoj i ženskoj osobi. Nagađa se da je stradali muškarac vlasnik vozila Renault Clio koje je bilo parkirano na nogostupu, a koje je također oštećeno u sudaru, doznajemo u zagrebačkoj policiji. Zbog snažog udara Audi se počeo rotirati i pritom udario pješakinju. Žena je od siline udarca odbačena u prtljažnik parkiranog Renaulta Clija.

Svjedoci kažu kako se Clio zatim odbio pa udario u mladića koji je ostao na mjestu mrtav. Taj mladić zapravo je, tvrde očevici, vlasnik Renaulta koji je vozilo netom prije nesreće, navodno, parkirao da bi otišao u pekarnicu, piše Večernji list.

Nakon što je promet više sati bio blokiran ulice su ponovno postale prometne 16.40 sati.