POGINUO U PODVODNOM RIBOLOVU

Stradali ronilac pronađen kod Zlarina

27.06.2009 u 11:47

Bionic
Reading

Kod otoka Zlarina pronađeno je jutros oko 9.30 mrtvo tijelo zasad nepoznate muške osobe, a postupak identifikacije koji će se provesti trebao bi otkriti je li riječ o 26-godišnjem roniocu iz Zagreba, priopćila je danas Policijska uprava šibensko-kninska

Nestanak 26-godišnjaka prijavio je jučer poslijepodne policiji njegov otac 53-godišnji Zagrepčanin koji je rekao da je njegov sin isplovio jučer ujutro sam u brodici prema otoku Zlarinu u podvodni ribolov.

Kako se navodi u policijskom priopćenju, otac je oko 15.30 kod južne punte toga otoka pronašao usidrenu brodicu u kojoj su bili osobni predmeti njegova sina i izlovljena riba.

Prema priopćenju iz PU šibensko-kninske, u subotu ujutro oko 9.30 nakon traganja od petka nestalim Ivanom L., 26-godišnjim Zagrepčaninom, koji se, po svemu sudeći, na otok Zlarin uputio s namjerom podvodnog ribolova, pronađeno je mrtvo tijelo još neidentificiranog mladića, ali se s velikom pretpostavkom već sada može ustvrditi da je riječ o nestalom roniocu Ivanu L. koji je odsjeo u mjestu Žaborić kod Šibenika.

Ronioci interventne policije tijelo mladića pronašli su na dubini od 22 metra zajedno s neispaljenom podvodnom puškom, prenosi Slobodna Dalmacija.