KARAMARKO U PULI

Što prije u pripreme za preuzimanje vlasti

08.05.2012 u 20:40

Bionic
Reading

Kandidat za predsjednika HDZ-a Tomislav Karamarko na današnjem predstavljanju svog programa u Puli novinarima je izjavio kako aktualna Vlada premijera Zorana Milanovića nije ništa korisno napravila i konstruktivno ponudila zemlji

'Oni su se dugo pripremali za preuzimanje vlasti i bilo je jasno još prije godinu dana da će doći u poziciju preuzimanja vlasti, međutim nisu se pripremili. Jedino što su napravili je povećanje PDV-a i nekoliko stečaja', kazao je Karamarko.

Dodao je kako HDZ mora definitivno doći u poziciju preuzimanja vlasti pripremivši kvalitetnu alternativu. Međutim, smatra on, problem HDZ-a je u tome što 'unutarstranački izbori traju predugo, i to nije dobro za stranku'.

'Šest mjeseci zabavljamo naciju, javnost i naše političke protivnike, i to zasigurno nije dobro. Ova vlast je tako od HDZ-a dobila 200 umjesto 100 dana, no nakon 20. svibnja čeka je težak posao', poručio je Tomislav Karamarko. Dodao je kako on osobno ima najbolji uvid u trenutačnu situaciju u HDZ-u te rješenje kako stranci vratiti izgubljeno dostojanstvo.


'Aktualna Vlada nas naprosto tjera na vlast i mi se moramo što prije i što bolje pripremiti da tu vlast preuzmemo', izjavio je Karamarko. Odgovarajući na upit novinara kako komentira izjavu Nevenke Jurak, vlasnice marketinške agencije 'Fimi medije' koja je na svjedočenju u slučaju Fimi medija izjavila da je i on dok je bio ministar, potpisao ugovor s tom agencijom, Karamarko je odbacio takvu tvrdnju.

'Mi smo već prije godinu i pol dana imali takve spinove. Nikada nisam ništa potpisao s Nevenkom Jurak niti ju poznajem. Dolaskom na mjesto ministra očito su postojali još neki računi koji su se morali isplaćivati u ratama tijekom mog mandata i o tome ja nisam imao pojma', rekao je Karamarko dodavši kako mu ova tvrdnja Nevenke Jurak neće naštetiti u kampanji.

'Laž nikada ne može naštetiti već se ona kao bumerang vraća u glavu onom koji laže', poručio je Karamarko. Dodao je i kako je upravo on započeo borbu protiv korupcije i da će do do kraja voditi pozitivnu kampanju za predsjednika HDZ-a.