POVJERLJIVI RAZGOVOR NA ŠPICI

Što dogovaraju Šeks i Sanaderov Zubović?

13.07.2010 u 14:45

Bionic
Reading

Fotoreporter tportala ovog je vikenda ovjekovječio potpredsjednika Sabora na zagrebačkoj špici u zanimljivom društvu: Vladimir Šeks se centrom šetao s Mariom Zubovićem, nekadašnjim političkim tajnikom HDZ-a i najbližim prijateljem i suradnikom Ive Sanadera

Unatoč visokim temperaturama, Šeks kojeg je u stopu pratio tjelohranitelj i Zubović gradom su se prošetali u odjelima. Potpredsjednik Sabora ispod raskopčanog sakoa otkrio je hozentregere.

No o čemu su razgovarali Šeks, koji je osudio Sanaderov pokušaj povratka u politiku početkom godine, i Zubović, koji je bio scenarist istog tog povratka, nije poznato.

Zubović zna sve Snaderove tajne, on je osoba od najvećeg povjerenja bivšeg premijera, a nakon Sanaderovog pokušaja povratka maknut je sa svih funkcija u stranci i Saboru.

Koliko su Sanader i Zubović veliki prijatelji, pokazuje i nedavni posjet Madridu gdje su njih dvojica gledala finalnu utakmicu Lige prvaka. Upravo je zet Marija Zubovića Neven Poldrugač Sanaderu prepustio svoju jahtu Malo vitra na kojoj se odbjegli premijer odmarao nakon dramatične abdikacije prije godinu dana.