946.000 KUNA OD TELE2

Starica se onesvijestila zbog računa za mobitel

15.12.2008 u 14:08

Bionic
Reading

Kada je 79-godišnja Nevenka Kusalo iz Benkovca otvorila kuvertu s računom za mobitel, pozlilo joj je od iznosa koji je ugledala - 946.000 kuna! Račun glasi na njezinog sina Željka

BENKOVAC - 'Odmah sam pala u nesvijest, zavrtjelo mi se u glavi i srušila sam se na pod. Bila sam potpuno šokirana, nisam znala za sebe. I sad me boli oko srca kad se sjetim', priča Nevenka iz sela Ostrovica kod Benkovca. U pomoć šokiranoj starici priskočio je unuk Dragan, sa šećerom i čašom hladne vode, piše 24sata

Uz Nevenku, u kući žive njezin sin Željko, unuk Dragan i unukova supruga Ivana. U selu nema telefonske veze, pa je mobitel glavno sredstvo komunikacije. I Nevenka ima mobitel koji nosi sa sobom kad ide čuvati ovce, iako ga od njega 'samo boli glava'.

Kada je Željko nazvao telekomunikacijsku tvrtku Tele2, agent službe za korisnike rekao mu je da je vjerojatno riječ o pogrešci. Ustanovljeno je da Željko zapravo duguje 380 kn.

'Godinama im pravim i plaćam dobre račune, ali ovaj ne bih napravio ni da sam cijeli mjesec zvao 'vruće linije’. Majka mi je pala u nesvijest nakon što je vidjela račun, a oni se nisu udostojili ni ispričati. Dapače, bili su arogantni i bezobrazni, kao da ih uopće nije briga', rekao je Željko, koji će protiv Tele2 podići tužbu.

U Tele2 kažu da slučaj ne mogu komentirati dok ne vide račun.