NAKON CROATIA OSIGURANJA

Starčevića nije htio Vlahović, ali ga zapošljava Tedeschi

02.09.2014 u 08:52

Bionic
Reading

Krešimir Starčević, bivši predsjednik Uprave Croatia osiguranja, dobio je novi posao te postaje stariji izvršni direktor korporativnih pravnih poslova, korporativnih investicija i investicijskog održavanja u Atlantic grupi, priopćeno je iz ove kompanije

'Kontinuiran rast i usložnjavanje poslovanja te posljedičan razvoj funkcija podrške operacijama na razini Atlantic grupe pokazali su dodatnu potrebu za snaženjem upravljačkih funkcija u ovom segmentu. Značajno pojačanje u ovom smjeru predstavlja dolazak Krešimira Starčevića, a preuzeo je funkciju s 1. rujna. Dolaskom u Atlantic grupu pridružuje se Strateškom poslovnom vijeću, tijelu nadležnom za strateška i operativna korporativna pitanja', kažu u kompaniji u većinskom vlasništvu Emila Tedeschija.

Osim funkcije u Croatia osiguranju, koji je proljetos preuzela Adris grupa na čijem je čelu Ante Vlahović, Krešimir Starčević bio je član Uprave Štedbanke te Hypo-Alpe-Adria banke, zamjenik predsjednika Hrvatskog fonda za privatizaciju i savjetnik Uprave Tvornice duhana Rovinj (TDR). Kao diplomirani pravnik stjecao je odvjetničko iskustvo u odvjetničkom društvu Porobija&Porobija. Dodatna menadžerska znanja i vještine usavršavao je na švicarskoj menadžerskoj akademiji St. Gallen te brojnim edukacijskim programima u zemlji i inozemstvu, navode u Atlantic grupi.