VOLE SVOJE DEČKE I DAJU ...

Stanković zapjevao s Letom 3

05.01.2009 u 08:19

Bionic
Reading

Članovi grupe Let 3 Mrle i Prlja svojim su gostovanjem, tijekom kojeg su iz stražnjice ispalili čepove, Aleksandru Stankoviću, voditelju emisije 'Nedjeljom u 2', zadali glavobolju, no on je s njima jučer i zapjevao

Momci iz Leta 3, prenosi Večernji list, tvrde da ih je Stanković u revijalnoj emisiji cenzurirao i nije posve prenio njihove novogodišnje želje, pa ih putem ostalih medija zato žele izraziti.

'Čak i Let 3 može biti pogrešno shvaćen! Kakva zbrka oko emisije ‘Nedjeljom u 2’! U pripremnim smo dogovorima gospodinu Stankoviću objasnili što zapravo želimo obznaniti svijetu u njegovoj emisiji. Međutim, on je onemogućio izražavanje upravo te naše spiritualne želje prekidajući nas, a zatim i cenzuriranjem dodatne naše izjave napravljene za naknadni godišnji pregled vrhunaca emisije.

Pred cijelim svijetom obznanjujemo: naša najveća želja nije novac ni slava, nit' je to Severina ili sarma, nego je nježan, intiman susret Leta 3 sa Svetim Ocem. Tu svjetlost želimo i Papi u novoj 2009. To bi promijenilo štošta, i Papu i nas sigurno, a možda i kapitalizam, muslimane, cijeli svijet i Čačak', želje su Leta 3, s kojima je na kraju emisije Stanković i zapjevao njihov hit 'Riječke pičke'.

Stanković se stilski, s brčinama, ali i scenski jako dobro uklopio među Riječane.

'Vole svoje dečke i daju meni pi...', otpjevao je voditelj zajedno s grupom pjesmu čije su pojedine riječi, one neprimjerene za vrijeme nedjeljnog obiteljskog ručka, bile 'prebipane'.