DOBRE VIJESTI IZ BOLNICE

Stanje teško ranjenog policajca zadovoljavajuće

08.05.2009 u 13:17

Bionic
Reading

Zdravstveno stanje policajca Jadranka Certina, teško ranjenog u utorak tijekom pljačke poslovnice Raiffeisen banke u Sesvetama, danas je zadovoljavajuće i liječnici su zadovoljni tijekom njegova oporavka, doznaje se danas u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Nad pacijentom je proveden dodatni kirurški zahvat, za koji se procjenjuje da će ubrzati njegov definitivni oporavak, rekao je dr. Ino Husedžinović, pročelnik Zavoda za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje KB Dubrava.

Policajac Certin je u oružanoj pljački pogođen sa sedam metaka koji su mu prostrijelili pluća, dio prsnog koša, lopaticu, lijevu nadlakticu, zdjelicu i obje noge.

Na Odjelu traumatologije te bolnice stabilno je i dobro se oporavlja i drugi stradali policajac, koji ima ozljede nogu. Za nekoliko dana on bi mogao biti pušten kući.

Još dvojica ranjenih policajaca, s ozljedama trbuha i glave, oporavljaju se na odjelima kirurgije i neurokirurgije u KBC-u Zagreb.

Pacijenti imaju ozbiljne ozljede, no stabilno su i oporavljaju se zadovoljavajuće, prema očekivanom postoperacijskom tijeku, izjavio je dr. Mate Majerović, zamjenik ravnatelja KBC-a Zagreb.