POBUNA U ZAGREBU

Stanari Radićeve ne puštaju građane u tunel Grič

08.07.2016 u 13:06

Bionic
Reading

U njega se prvo nije moglo ući, a sad se iz njega ne može van! Da vide tunel Grič, koji spaja Mesničku i Radićevu, jedva su dočekali brojni Zagrepčani pa su jučer već od devet ujutro pohrlili kako bi svojim gradom prošetali ispod zemlje. Sreća, međutim, nije dugo trajala.

Već oko jedanaest sati stanari Radićeve 19 zaključili su kako više ljude jednostavno neće puštati “kroz svoje dvorište” pa su vrata tunela koja vode prema Radićevoj blokirali paletama i starim prozorima, piše Večernji.hr

'Ovo je privatni posjed i s nama se nitko nije ništa dogovorio. Ne može ovdje stalno biti promet, stotine ljudi da nam hodaju ispod prozora, i to po našem dvorištu – doviknuli su nam s trećeg kata stanari u Radićevoj i odmah zabranili i fotografiranje jer se radi o “privatnom posjedu”. Zagrepčani koji su pokušali ući u tunel iz Radićeve zaputili su se u Mesničku, gdje su vrata bila širom otvorena.

Zasad je ulaz u tunel besplatan, ali ulaznica za podzemlje uskoro bi se trebala plaćati iako u Gradu još uvijek ne znaju koliko, a ni od kada.