BOMBOM PRIJETIO OBITELJI

Sretno okončana talačka kriza u Kninu

21.05.2009 u 17:41

Bionic
Reading

Civilni djelatnik HV-a u obiteljskoj kući u Kninu u četvrtak je bombom prijetio ženi i djetetu, a nakon koordinirane intervencije policije, pripadnika Vojne policije te djelatnika Županijskoga centra 112, obiteljska talačka kriza prekinuta je 45 minuta nakon prve dojave

Kako je priopćila šibensko-kninska Policijska uprava, Županijski centar 112 primio je u 11,45 anonimni poziv da nepoznati muškarac bombom prijeti svojoj obitelji na nepoznatome mjestu.

U Centru 112 kažu da su primili poziv s mobitela u kojem su se mogli čuti djelovi razgovora iz kojega je bilo jasno da muškarac prijeti bombom.

Županijski centar 112 i Operativno-komunikacijski centar šibensko-kninske Policijske uprave utvrdili su da je riječ o obiteljskoj kući u Kninu u kojoj su 47-godišnjak, njegova žena i dijete, priopćila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Nakon toga kninska policija odmah je krenula u intervenciju, pri čemu je osigurala mjesto događaja, a budući da je utvrđeno da je 47-godišnjak zaposlenik Hrvatske vojske kao civilna osoba, uključila se i Vojna policija, stoji u piropćenju.

"U 12,10 sati 47-godišnjak je iz kuće pustio dijete, a u 12,30 sati i ženu, nakon čega je i sam izišao iz kuće s bombom u ruci", dodaje se u priopćenju.

Muškarac je prevezen u kninski Dom zdravlja.