Sretno i beričetno Valentinovo!

Sretno i beričetno Valentinovo!

14.02.2013 u 09:52

Bionic
Reading

Slomljena srca, još uvijek, odašiljem distorzirane ljubavne vibracije prema domovini iz toplog, otkačenog Sydney-a svim ljudima, pa i bivšoj ljubavi, zametenima zagrebačkim snijegom! Nemojte niš' kupovat', radije se grlite, ljubite i dobro pojedite i popijte ;)

Evo smucam se po Surry Hills kvartu u Sydneyu u borosanama i ljetnoj haljinici. Ana, prijateljica, strpljivo me voda od nemila do nedraga i informira o svakom zanimljivom kutku na koji nabasamo.


Piše; Sjedi&Jedi Sydney Edition!

Kvart je to u kojemu prevladavaju mali restorani, fora concept storeovi i bircevi s ultrafinom kavom. Podsjeća na neki ušminkaniBrooklyn. I ima puno gay parova i malih pasa (uglavnom Jack Russell terijera).


Stavit ću vam samo par fotkica, jer želim živa kročiti ulicama rodnoga grada, po povratku ;), a ne da me neki od vjernih čitatelja utopi u čaši vode, jer provociram s ljetnim fotkama u zimsko doba


Sve u svem' ovdje je Valentinovo u punom jeku i svi idu van na večeru, jer je kod nas večer trenutno, i drže se za rukice i sve je kiči-miči i pomalo američki ljigavo. I najbolje prolaze talijanski restorani, jer se ovdje na njih uglavnom pale!

Ali - oprošteno im je unaprijed. Ipak su, unatoč svemu navedenome, ultracool ti sidnejvljani


Evo moje pite za utjehu, od pistacija i šumskih jagoda, k'o da ju je spravila i servirala ovdašnja zvijezda foodstajlinga i food fotografiranja; blogericaKatie Quinn Davies

Budite dobri danas prema osobi koju volite. Ako možete - probajte to i ostati i sve ostale dane života vam zajedničkog. Amen.