NEPRIMJERENI PLAKATI

Srednjakom pokazali kako HDZ ispunjava obećanja

06.05.2009 u 15:34

Bionic
Reading

Gradonačelnica Šibenika Nedjeljka Klarić dala je danas nalog Komunalnom redarstvu da na temelju Odluke o komunalnom redu s područja Grada Šibenika ukloni sve plakate neprimjerenog i uvredljivog sadržaja koji su postavljeni u okviru predizborne promidžbe

Kako se navodi u priopćenju iz ureda gradonačelnice Klarić, time se uvažava i mišljenje velikog broja građana Grada Šibenika, kao i mišljenje Izbornog povjerenstva Šibensko-kninske županije.

Povjerenstvo je, naime, prema obavijesti Policijske uprave šibensko-kninske, utvrdilo da su nepoznate osobe postavile više plakata neprimjerenog i uvredljivog sadržaja na račun vladajućeg HDZ-a .

Iako se u priopćenju iz ureda HDZ-ove gradonačelnice Klarić i u priopćenju iz Županijskog izbornog povjerenstva ne navodi se o kojim je plakatima radi, novinske fotografije pokazuju plakate kojima je srednjim prstom ilustrirano kako HDZ ispunjava svoja obećanja.

Doznaje se kako je riječ o dva plakata na kojima se tekstom i slikom vrijeđa HDZ, a ime te stranke se i navodi na tim plakatima. Na tim plakatima ne navodi se tko je naručio i postavio sporne plakate.

Nedjeljka Klarić je kandidatkinja HDZ-a za gradonačelnicu Šibenika na predstojećim lokalnim izborima.