ZLOSTAVLJAČI IZ POSTIRA

Spolovilima napali muškarca i dvije žene

06.05.2012 u 13:32

Bionic
Reading

Dvojica muškaraca su se nakon verbalnog zlostavljanja skinula oko 1.30 sati do gola te spolovilima napala 33-godišnjeg Željka iz Postira, koji je u lokalnom kafiću Franci provodio večer u društvu dviju djevojaka

Prvo su 21-godišnji F.B. i 23-godišnji V.M. verbalno napali Željka, a zatim su skinuli sa sebe svu odjeću i spolovilima krenuli prema njemu. Željko ih je odgurnuo i govorio im da prestanu, no tek ih je tada 'isprovocirao' na nove akcije u kafiću.

V.M. u golotinji nije zasmetala ni činjenica da je upravo Željko bio u društvu njegove sestre.

Goli su ga počeli gađati čašama, a zatim su ga natjerali da klekne te da im se ispriča zbog svog ponašanja. Dok je Željko klečao, V.M. i F.B. gađali su ga svime što im je u tom trenutku došlo pod ruku, posebice čašama i bocama.

Željko nasreću ima lakše tjelesne ozljede, ali, istaknuo je policiji, i traumu zbog vrijeđanja njegovih moralnih osjećaja. Događaju je nazočilo i nekoliko gostiju u kafiću.

Željka je najprije počeo zadirkivati V.M., a onda mu se pridružio i F.B.

Neslužbeno doznajemo kako je F.B. u više navrata prijavljen policiji zbog narušavanja javnog reda i mira te je sklon kockanju i klađenju. Policija provodi istragu.