kriza vlasti

Splitski Most: Podnijet ćemo neopozive ostavke bez mogućnosti zamjene

02.04.2022 u 13:58

Bionic
Reading

Klub vijećnika Mosta koji je u Splitu bio dio vladajuće programske suradnje s gradonačelnikom Ivicom Puljkom u subotu je najavio "neopozive ostavke bez mogućnosti zamijene u Gradskom vijeću", a poručuju i kako bi ostavku trebao dati drugi zamjenik gradonačelnika Antonio Kuzmanić.

"Klub vijećnika Mosta na idućoj sjednici Gradskog vijeća podnijet će neopozive ostavke bez mogućnosti zamjene", priopćio je tročlani klub Mostovih vijećnika kojeg čine Josip Markotić, Ivana Bulj i Ivica Grković.

Oni podsjećaju kako su se pojavile informacije da su odustali od davanja ostavki te priopćenjem opovrgavaju takve informacije.

Mostov klub vijećnika također smatra kako osim gradonačelnika Ivice Puljka i njegova zamjenika Bojana Ivoševića ostavku treba podnijeti i drugi zamjenik  gradonačelnika Antonio Kuzmanić za kojeg gradonačelnik Puljak u javnim istupima govori da će Grad voditi do izvanrednih izbora.

"Izvanredni izbori za gradonačelnika i za gradsko vijeće jedini su izlaz iz ove agonije," poručili su 'mostovci' a građane su pozvali da u što većem broju izađu na izbore i podrže "one za koje smatraju da su proteklih godinu dana radili u interesu grada".