optužbe mosta

Splitski HDZ o 'prikrivenoj koaliciji' s Puljkom: Stav kolege Markotića više govori o njemu samome, nego o ostalima

15.10.2021 u 18:12

Bionic
Reading

Splitski HDZ je na prozivke Mostovog vijećnika Josipa Markotića da je gradonačelnik Ivica Puljak u prikrivenoj koaliciji s HDZ-om i da je predsjednik splitskog HDZ-a Vice Mihanović gradonačelnikov "žetončić," reagirao poručivši da su oporba koja želi raditi i pričati o projektima

"Naš je stav od početak jasan. Oporba smo i želimo raditi i pričati samo o projektima važnim za naš grad. Stav kolege Markotića više govori o njemu samome, nego li o ostalima po kojima sipa komentare," navodi se u petak u kratkom priopćenju splitskog HDZ-a.

Vijećnik Mosta u splitskome Gradskom vijeću Josip Markotić tijekom dana prozvao je gradonačelnika Ivicu Puljka da surađuje s HDZ-om "iza leđa" Mostu, čija tri vijećnika su dio vladajuće većine i podupire Puljka, a za HDZ-ova vijećnika Mihanovića ustvrdio je da je postao gradonačelnikov "žetončić".

Po njegovim riječima, da je gradonačelnik Puljak u prikrivenoj koaliciji s HDZ-om, potvrđuje i činjenica da je iza leđa Mostu i bez suglasnosti Mostovih vijećnika uvrstio u dnevni red iduće sjednice Gradskog vijeća (najavljena za 21. listopada) točku o Košarkaškom klubu Split "osiguravši s HDZ-ovcima potrebne ruke za izglasavanje".