KARAMARKO KOD SANADERA

Split: Zgrada Županije postala HDZ-ov stožer

26.03.2012 u 14:29

Bionic
Reading

Unutarstranačka kampanja za mjesto predsjednika HDZ-a vodi se svugdje osim u prostorijama same stranke: jedan od kandidata, Tomislav Karamarko, u ponedjeljak ujutro posjetio je šefa županijskog HDZ-a Antu Sanadera, i to u službenim prostorijama Županije splitsko-dalmatinske. U najjačoj HDZ-ovoj organizaciji Karamarko je tražio podršku za svoju kandidaturu, premda tvrdi da je sa županom 'samo popio kavu'

'Uvijek kada dođem u neku sredinu, javim se predsjedniku županijske organizacije. Osim toga, gospodin Sanader i ja smo stari poznanici, sjeli smo i porazgovarali. Da, istina, bilo je riječi i o izborima u stranci, a dogovorili smo se da ćemo nakon 5. svibnja organizirati predstavljanje kandidature u stranačkim prostorijama', kazao nam je Karamarko. U Split je navratio pri povratku iz Hercegovine, a društvo mu pravi saborski zastupnik i bivši zamjenik ravnatelja policije Milijan Brkić.

Županu Anti Sanaderu nije nimalo sporno korištenje radnog vremena i službenih prostorija na stranačka pitanja: htio se ograditi od priče o podršci Karamarku pa otkrio da je zgrada Županije postala pravi HDZ-ov stožer. 'Da navratio je, kao i svi ostali kandidati. Svi su bili ovdje u Županiji, svi su nam prodefilirali', pohvalio se Sanader.

O podršci na unutarstranačkim izborima, kaže, izjasnit će se nakon 28. travnja, kada će se novoizabrani Županijski odbor HDZ-a službeno odlučiti za jednog od predsjedničkih kandidata.