ALJAŠKI MALAMUT TRAŽI DOM

Spasite ovog lijepog psa od eutanazije!

16.02.2012 u 13:42

Bionic
Reading

Čistom aljaškom malamutu Rexu prijeti eutanazija! Od sigurne smrti može ga spasiti udomljenje. Svi zainteresirani prijatelji životinja svoj zahtjev za udomljavanje mogu poslati Udruzi Victus iz Slavonskog Broda

Aljaški malamut, star četiri godine, cijepljen je i čipiran. Prije nego što je došao u smrtnu opasnost, boravio je u obitelji koja ga se odlučila riješiti nakon što je dobila djeca i zaključila da nemaju vremena za svog ljubimca. Dali su ga u Slavonski Brod i nakon dva dana novi ga je vlasnik naručio na uspavljivanje, jer je ustanovio da mu je prestar i velik. Eutanaziju je izbjegao pukim spletom sretnih okolnosti: pred Božić je, naime, bila gužva u veterinarskoj stanici. Nakon toga je otišao na čuvanje kod obitelji, gdje je bilo još šest pasa, no oni ga proslijedili dalje jer im je, također, bio prevelik. Sad je opet kod obitelji koja ga ne želi jer je prevelik.

Svi oni koji ovom lijepom stvorenju žele dati dom neka se obrate Udruzi Victus, udruga za zaštitu životinja Brodsko-posavske županije.
Kontakt:
TELEFON: 099/884-9082
E-MAIL: udrugavictus@gmail.com
KAROLINA BUZAK - PREDSJEDNICA UDRUGE