PREPOZNAJETE LI GA?

Snimljen pljačkaš splitske pošte, policija traži pomoć

09.07.2011 u 15:24

Bionic
Reading

Maskirao se crnim šeširom te 37-godišnjoj zaposlenici Tonkici B. pokazao pištolj za pojasom i zatražio novac. Ukrao je nekoliko desetaka tisuća kuna i pobjegao. Nasreću, nitko nije ozlijeđen

Nadzorne kamere snimile su jučerašnju pljačku pošte u Zvonimirovoj ulici u Splitu pa policija moli sve građane koji joj mogu pružiti bilo kakve informacije da joj se jave. Tragaju, naime, za razbojnikom koji je jučer poslijepodne oko 15.15 sati upao u poštanski ured u kojem nije bilo klijenata.

Maskirao se crnim šeširom, 37-godišnjoj zaposlenici Tonkici B. pokazao pištolj za pojasom i zatražio novac. Ukrao je nekoliko desetaka tisuća kuna i pobjegao. Nasreću, nitko nije ozlijeđen.

Kiosk pokušao opljačkati zaprijetivši plastičnim pištoljem

Splitska policija uhvatila je i kriminalistički obradila 36-godišnjeg Zorana O. koji je u srijedu rano ujutro, oko 6.30 sati uz prijetnju pištoljem pokušao opljačkati kiosk Tiska u Tolstojevoj ulici. No, nije mu pošlo za rukom jer je na suprotnoj strani zatekao hrabru prodavačicu, 51-godišnju Ladu M.

Počela je vikati i zvati upomoć. Zoran se uplašio i pobjegao. Brzo su ga uhvatili, a pištolj kojim je zaprijetio prodavačici bio je plastičan. Zoran je nakon ispitivanja pušten da se brani sa slobode, a policiji je otprije poznat po krađi i zlouporabi droge.