Ciklofil

Snimi kratki biciklistički video i osvoji Veliku pedalu!

11.04.2012 u 12:10

Bionic
Reading

Otvoren je natječaj za najbolje kratke biciklističke filmove s temom Kreativna upotreba bicikla i Bicikl kao transportno sredstvo. Najbolji filmovi bit će prikazani na Pedalafestu, prvom hrvatskom biciklističkom festivalu koji će se održati u Zagrebu od 7. do 9. lipnja

Kreativci, videofili i svi oni s mobilnim uređajima koji imaju kameru, bez obzira na to jesu li biciklisti ili ne, pozvani su da sudjeluju u natječaju za najbolje kratke biciklističke filmove, u trajanju do dvije minute. Tema kratkog filma može biti Kreativna upotreba bicikla ili Bicikl kao transportno sredstvo. Sudionici su slobodni shvatiti teme tek kao misao vodilju, ali nisu obavezni doslovno je se držati u svom filmu.

Dva najbolja rada očekuju nagrade, Velika i Mala pedala, dok će najbolji film po ocjeni publike biti nagrađen nagradom Zlatni biciklist. Svi filmovi bit će prikazani na Pedalafestu, prvom hrvatskom biciklističkom festivalu koji će se održati u Zagrebu od 7. do 9. lipnja, a u organizaciji Sindikata biciklista

Natječaj završava 1. lipnja, a najbolje će na Pedalafestu odabrati žiri. Na samom festivalu predstavit će se najbolji kratki radovi po odluci žirija, a posjetitelji će glasati za dobitnika Zlatnog biciklista. Nagrade za natječaj izradit će Djuvedj, čija su djela već dobro poznata, ne samo među biciklistima.

Radove (linkovi na You Yube, Vimeo ili neki drugi servis na kojem ste pohranili film) šaljite na adresu natjecaj@pedalafest.org s kratkim opisom filma i podacima o autoru/ici.