NAGRADNJAČA

SMS i SEASPLASH daruju festivalske ulaznice

14.07.2015 u 10:31

Bionic
Reading

Još nas samo dva dana dijele od čak dva festivala koja su na mojoj must see listi ovoga ljeta. Stop making sense festival u Tisnom i Seasplash u Punti Christo pored Pule. Za oba dijelimo ulaznice! Detalji i playliste headlinera u postu!


Stop Making Sense vraća se u Tisno šestu godinu za redom, od 16. - 19. srpnja, s brutalno dobrim lineup-om koji čine DJ Koze, The Black Madonna, Moomin, Jackmaster, Anja Schneider, Nick Höppner i Anthony Naples i brojni drugi.

SMS festival nudi savršenu ravnotežu za one koji žele odmor, ali i zaljubljenike u glazbu koji žele zabavu. Opuštena prijateljska atmosfera kombinirana je sa zvučnom kulisom, od house, disco i techno do electro, soul i funk, a sve to obilježava četiri dana i noći zabave pod suncem i zvijezdama, a samo mjesto mami na istraživanje, te nudi gurmanske doživljaje uz domaću hranu i pića. Osigurane su jeftinije cijene ulaznica za regiju. Informacije o ulaznicama, smještaju i ostalom pronađite na linku

U nastavku vam donosim playlistu sastavljenu od headlinera da se malo nabrijete.

A sad nešto za putnike namjernike koji više štuju bass kulturu i koji žele posjetiti predivnu Istru!

Naime, 13. izdanje Seasplash festivala, ujedno četvrtog u nizu od kada se vratio u okrilje jedinstvene i magične lokacije štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule, nudi široki spektar glazbenih stilova, od tradicionalnih do modernih, razvijanih unutar scene koja njeguje tzv. sound system i bass kulturu, uključujući imena od antologijskih, preko aktualnih koji u minulom razdoblju bilježe zamjetne uspjehe i rezultate svog rada, do pojedinih koji predstavljaju svježe i nadolazeće snage.

Donosimo vam plesnu listu koja malo koga može ostaviti ravnodušnim!

Seasplash donosi i posebno programsko iznenađenje, a to je suradnja s Goulash Disko festivalom! Nakon dvije godine održavanja na otoku Visu, Goulash Disko dolazi na tvrđavu Punta Christo i to baš u vrijeme održavanja Seasplasha, od 16. do 19. srpnja. Dakle, posjetitelji oba festivala dobiti će, ne jedno, nego dva sjajna festivalska iskustva! I to po cijeni jednog.

Detaljniji line up potražite na SMS festival i Seasplash stranicama, a potom trk na Instagram ModaKomoda gdje darujemo ulaznice za oba festivala.