TRAGIČNA DJEČJA IGRA

Smrt dječaka u igraonici posljedica vješanja!

31.10.2010 u 12:01

Bionic
Reading

Obdukcija obavljena na tijelu tragično preminulog petogodišnjeg dječaka s otoka Korčule pokazala je da je smrt nastupila kao posljedica vješanja

Na vratu dječaka patolog je uočio brazdu karakterističnu za vješanje, kao i druge znakove koji upućuju na to kao najvjerojatniji uzrok smrti.

Priče o tome da je petogodišnjak nastradao u igraonici Čarobni grad jer se zapleo o konopce koji su ostali na trampolinu pojavile su se nedugo nakon tragedije, no jučer je takve navode demantirao voditelj Bernard Jurišić koji je zaključio kako je tragedija splet nesretnih okolnosti.

Kako donosi DalmacijaNews, Jurišić je naglasio da je Čarobni grad najsigurnija igraonica u gradu i da nema govora o tome da su nekakvi konopci ostali na trampolinu.

Petogodišnjak je u jednom trenu ostao ležati bez svijesti. U pomoć su odmah priskočile tete zaposlene u igraonici, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć, no za mališana više nije bilo spasa.

Dječju igraonicu Čarobni grad su ispod poljudskog stadiona prije godinu dana otvorili nogometaš Giovani Rosso i košarkaš Nikola Vujčić, a sada se nalazi u Vujčićevu vlasništvu.

Petogodišnjak je zajedno s obitelji ove blagdane provodio u Splitu. Velika mu je želja bila da se poigra u ovoj igraonici, pa su mu ispunili želju. Tko je mogao i pomisliti da će igra završiti tragično?!