napad šipkom

Slaven Belupo objavio fotografije svog pretučenog igrača, pitaju se jesu li to lakše ozljede, kao što policija kaže

27.09.2019 u 14:05

Bionic
Reading

Nogometni klub Slaven Belupo na Facebooku je objavio fotografije svojeg igrača Muzafera Muze Ejupija nakon što je prije dva dana sudjelovao u tučnjavi u kojoj je 53-godišnjak, koji je tučnjavu započeo, teško ozlijeđen, dok su, prema policijskom izvješću, Ejupijeve ozljede okarakterizirane kao lakše

'Naš igrač Muzafer Muzo Ejupi nalazi se na kućnoj njezi u svom domu u Koprivnici te se oporavlja od teškog fizičkog napada i pretrpljenih lakših fizičkih ozljeda koje je doživio prije dva dana. O kakvim lakšim ozljedama se radi, možemo vidjeti na priloženim fotografijama. Muzi želimo brz oporavak sa što manje posljedica i što brži povratak u našu svlačionicu i na 'zelene travnjake' kako bismo zajedno ostvarivali što bolje rezultate', izvijestili su iz kluba, priloživši fotografije na kojima se vide posljedice napada 53-godišnjaka.

Prema policijskom izvješću, nakon verbalnog sukoba 53-godišnjak s koprivničkog područja metalnom šipkom udario je u predjelu glave 31-godišnjeg državljanina Sjeverne Makedonije, a potom zadao nekoliko udaraca šipkom po tijelu osumnjičenom 32-godišnjaku. Postupajući u nužnoj obrani, osumnjičeni 32-godišnjak uzeo je metalnu šipku od 53-godišnjaka te mu zadao udarce po glavi i tijelu.

U fizičkom sukobu teške tjelesne ozljede zadobio je 53-godišnjak, dok su ostala dvojica lakše ozlijeđena. Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica provodili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom i 31-godišnjim državljaninom Sjeverne Makedonije zbog fizičkog sukoba u Koprivnici, piše na službenim stranicama PU koprivničko-križevačke.