značajan čimbenik

Škoro u Koprivnici: Spremni smo za lokalne izbore, kandidate imamo, no s imenima još ne idemo van

03.12.2020 u 22:03

Bionic
Reading

Domovinski pokret (DP) osnovao je u četvrtak podružnicu za Koprivničko-križevačke županiju, a predsjednik stranke Miroslav Škoro poručio je da će DP na idućim lokalnim izborima biti značajan čimbenik i ostvariti dobar rezultat za boljitak svih građana te županije

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) i potpredsjednik Hrvatskog sabora Miroslav Škoro izrazio je uvjerenje da je DP u povijesti hrvatske politike najučinkovitija stranka odnosno pokret koji iz dana u dan, u svim dijelovima Hrvatske, osniva svoje podružnice i posvećuje se kvalitetnom radu u Saboru i terenskom radu.

"I posvećeni smo onome što smo prije izbora i najavili, a to je kvalitetan rad u Saboru i na terenu. Sada smo ovdje u Koprivničko-križevačkoj županiji i siguran sam da ćemo na sljedećim izborima biti značajan čimbenik i ostvariti dobar rezultat za boljitak svih građana ove županije", istaknuo je Škoro na osnivačkoj skupštini koprivničko-križevačke podružnice DP-a, koja je održana pod epidemiološkim mjerama.

Za predsjednika podružnice izabran je poduzetnik Karlo Posavec, koji je istaknuo kako DP u toj županiji ima pet ogranaka: u Žabnu, Križevcima, Koprivnici, Đurđevcu i Rasinji.

"Spremni smo za lokalne izbore, kandidate imamo, no s imenima još ne idemo van", poručio je.

Na osnivačkoj skupštini nazočili su i organizacijski tajnik Darijo Žepina te saborski zastupnik Davor Dretar.