IPAK IDE U UTRKU?

Škoro se oglasio: Ako je holivudski glumac mogao voditi svjetsku velesilu, zašto Hrvatsku ne bi mogao pjevač?

22.05.2019 u 18:30

Bionic
Reading

Nakon što se u anketama potencijala predsjedničkih kandidatura pojavilo i ime Miroslava Škore, pjevač se konačno i oglasio i dao do znanja da bi lako mogao ući u predsjedničku utrku

Pjevač Miroslav Škoro već u svom premijernom pojavljivanju u anketama prikupio je čak 9,4 posto podrške ispitanika.

Za N1 je jasno dao do znanja da ne odbacuje mogućnost kandidature. 'Ne mogu zanemariti činjenicu da je 10 posto ljudi reklo to što je reklo. To ne može zanemariti nitko, to je ozbiljna stvar. Ne mogu odbaciti mogućnost da se kandidiram nakon ovih 10 posto', kazao je Škoro.

'Ako je holivudski glumac mogao dva mandata voditi svjetsku velesilu, ako je u Ukrajini prekjučer za predsjednika mogao prisegnuti bivši komičar, zašto na čelu Hrvatske, u kojoj se političari dosad nisu baš dokazali i iskazali, ne bi bio pjevač!? Tako o predsjedničkoj kandidaturi Miroslava Škore misli - Miroslav Škoro!', kazao je pjevač za HRT.

HRT-ovo istraživanje pokazuje da Škoro može očekivati prije svega potporu tvrde desnice i stranaka izrazito konzervativnog usmjerenja poput Neovisnih za Hrvatsku, Hrasta i Mosta, ali i samo sedam posto glasova HDZ-ovih birača.

<<Pjevač, biznismen, političar: Presjekli smo karijeru domoljuba po mjeri tvrde desnice>>

Škoro je za N1 prokomentirao i Kolindu Grabar-Kitarović, kojoj bi ako uđe u utrku mogao biti najljući protukandidat. 'To je gospođa koju sam vidio dva puta u Ministarstvu vanjskih poslova. Ona je bila tajnica, a ja sam bio generalni konzul pa sam dolazio i sreo je u hodniku, mislim da smo si rekli 'dobar dan'. Svatko može biti dobar predsjednik, vjerujte mi ponekad mi se čini kada bi došli i na željeznički kolodvor u Vinkovce i uzeli prvo osobu na koju naiđemo, da isto ne bi bila loš predsjednik', kazao je Škoro.

  • +17
Miroslav Škoro Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL