KRVAVI POHOD

Sjekirom napao goste kafića u Kotoribi

14.09.2009 u 11:33

Bionic
Reading

Međimurska policija uhitila je u nedjelju oko 6.30 ujutro 18-godišnjeg mladića koji je sjekirom napao goste kafića Kvazar u Kotoribi

KOTORIBA - Prema riječima očevidaca, pijani nasilnik došao je do terase kafića i bez ikakva povoda oštrim dijelom sjekire udario mladića (19) po licu, leđima i ruci. Dvojicu prijatelja koja su sjedila s mladićem za stolom, također je počeo udarati sjekirom te je jednog (19) zarezao po leđima, a drugog (25) po laktu, pišu 24sata.

Nakon toga svladali su ga gosti i oduzeli mu sjekiru. Do dolaska policije pomahnitali mladić izgubio je svijest te su ga prevezli u Županijsku bolnicu Čakovec na Odjel psihijatrije, a nakon toga i na Odjel traumatologije. Mladića (19), kojeg je prvog napao, s teškim su ozljedama prevezli u bolnicu dok su ostala dvojica lakše ozlijeđena.

Policija je utvrdila kako je nasilnik prije dolaska u kafić sjekirom razbijao parkirane automobile. Oštetio je četiri automobila, a potom ušao u dvorište 45-godišnjaka i razbio staklo na prozoru ulaznih vrata kuće te oštetio metalnu konstrukciju. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 15.000 kuna.

Policija će 18-godišnjaka privesti istražnom sucu Županijskog suda u Varaždinu.