MAŠTAO O DJEČACIMA IZ ŠKOLE

Sisački biskup Košić pomilovao sado-mazo svećenika

28.12.2011 u 09:05

Bionic
Reading

Velečasni Marko Tomušić, bivši župnik iz Berka kod Vukovara, koji je u travnju ove godine sablaznio javnost snimkom na kojoj se samozadovoljava trima lažnim penisima i gdje je svom poznaniku sa Skypea otkrio da mašta o dječacima iz škole dok se zabavlja seksualnim pomagalima, ponovno je postao župnik. Vlč. Tomušić je, kako se navodi na službenim stranicama Sisačke biskupije, privremeni upravitelj župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Pokupskom, javlja Večernji list

Ono što je smetalo đakovačko-osječkom nadbiskupu mons. Marinu Srakiću, zbog čega je 18. kolovoza 2011. razriješio Tomušića službe župnika župe Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u Berku, očito nije smetalo i sisačkom biskupu mons. Vladi Košiću da istoga Tomušića imenuje u jednu od župa u svojoj biskupiji. A nadbiskup Srakić, podsjetimo, vlč. Tomušića razriješio je službe nakon što su u javnost procurile fotografije njegove videotelefonske konverzacije preko Skypea, gdje se vidi gologa vlč. Tomušića u sado-mazo opremi kako se samozadovoljava raznim seksualnim pomagalima, piše Večernji list

Kada je cijeli slučaj izbio u javnost, vlč. Tomušić je tvrdio da je cijeli slučaj izmišljen, tj. da je on žrtva prijetnji.

Podsjetimo, svećenika koji je prije nekoliko godina iz župe u Osječko-baranjskoj županiji premješten na područje Vukovarsko-srijemske županije, gdje je ujedno vjeroučitelj, reporter Jutarnjeg lista je razotkrio kao pedofila. Odjeven u crne kožne remene i uske tamnoplave hlače, s velikim izrezom koji potpuno otkriva stražnjicu i spolovilo, svećenik je snimljen kako se samozadovoljava trima lažnim penisima. Svom poznaniku sa Skypea je otkrio da mašta o dječacima iz škole dok se zabavlja seksualnim pomagalima.

Nakon što je to procurilo u javnost, vlč. Tomušić iznenadno je otišao na 'godišnji odmor' i napustio župu, da bi ga dva mjeseca kasnije Đakovačko-osječka nadbiskupija i službeno razriješila.