DOLIJAO BULDOŽER

Sirijska vojska uhvatila zloglasnog ubojicu s ISIL-ovih videa

02.06.2016 u 11:53

Bionic
Reading

Sirijska vojska uhvatila je jednog od najozloglašenijih terorista iz redova tzv. Islamske države poznatog kao Buldožer, a snimku uhićenja ovog ISIL-ovog stroja za ubijanje objavila je na Youtubeu

Na snimci se može vidjeti kako Buldožer gol do pojasa leži na podu kamionske prikolice rukama vezanim za leđa. Oko kamiona okupila se skupina znatiželjnika koji su fotografirali džihadista koji je ležeći radio grimase prije nego što je kamionom odveden u nepoznatom pravcu.

Ovaj terorist, o kojem je tportal već pisao, poznat je kao jedan od najopasnijih i najkrvoločnijih pripadnika ISIL-a, a svijet je užasnuto pratio njegovu surovost.

Na jednoj je fotografiji snimljen s protuavionskim topom za koji njegovi suborci tvrde kako je vlastoručno otkinuo s jednog oklopnog vozila, a on identitet krije kao zmija noge. Redovito je sniman kako sabljom provodi egzekucije zarobljenika.


Njegovi podvizi s bojišnice donedavno su bili u drugom planu budući da je sve svoje napore usmjeravao u indoktriniranje 14-godišnjeg dječaka koji je zarobljen kao pripadnik Slobodne sirijske vojske

Dječak kojeg su prozvali Omar redovit je gost televizijskih postaja bliskih Islamskoj državi te u njima govori kako je zbog zabluda kažnjen odsijecanjem ruke i noge.

Udove mu je, prisjeća se Omar, nakon višetjednog mučenja i nagovaranja da prijeđe u redove ISIL-a odsjekao upravo Buldožer.

Dječak je trenutačno na liječenju, a u posjet mu je, tvrde izvori bliski ISIL-u, do uhićenja svakodnevno dolazio upravo njegov dželat Buldožer koji se skrbi za njega. Cijena za tu skrb Omarov je pristanak da se nakon oporavka pridruži ISIL-u.