ZADARSKI VIJEĆNICI ŠOKIRANI

Sinovčić optužio SDP-ovca da je silovao samohranu majku

Bionic
Reading

U sklopu Aktualnog sata zadarskog Gradskog vijeća nezavisni gradski vijećnik Reno Sinovčić optužio je vijećnika SDP-a Antuna Novoselovića da je prije šest godina silovao jednu ženu kraj kafića Valentina. Neposredno pred Sinovčićev ispad, Novoselović je zatražio informacije o postupku preoblikovanja NK Zadar i obvezama Grada Zadra u tom postupku, piše Slobodna Dalmacija

'Ljudi koji za kriminal prozivaju gradonačelnika Kalmetu ili mene su nemoralni ljudi. Jedna žena pati jer je silovana od jednog ovdje nazočnog gospodina kraj kafića Valentina. Antun Novoselović stalno govori o moralu iako je silovao ženu, a policija mene maltretira po njegovom nalogu', rekao je Sinovčić dodajući da se sve dogodilo prije šest godina i da je riječ o samohranoj majci, navodi Slobodna.

U prvoj izjavi Antun Novoselović, nekadašnji prvi čovjek Krim-odjela Policijske uprave u Zadru, izjavio je da je riječ o notornoj laži. 'Ovo su laži i izmišljotine. Imam suprugu i troje djece, a na Gradskom se vijeću dopusti ovakav istup, teško je to shvatiti', rekao je Novoselović.