BIZARNA KAMPANJA HSS-a

Siniša Vuco će se svakog dana Splićanima ukazivati na balkonu

19.04.2021 u 12:08

Bionic
Reading

Kandidat Hrvatske seljačke stranke (HSS) za gradonačelnika Splita, pjevač Siniša Vuco, na neobičan način planira voditi svoju predizbornu kampanju. Od utorka, pa sve do službenog početka kampanje dva tjedna prije izbora, građanima se namjerava obraćati s jednog balkona u centru grada

Iz HSS-a su objavili da od sutra počinju prikupljati potpise za Vucinu kandidaturu, što će obilježiti konferencijom za novinare i prigodnim domjenkom.

'Nakon konferencije za medije gospodin Vuco će se u 11 sati obratiti građankama i građanima s balkona stranačkih prostorija u Marmontovoj ulici. Poslije obraćanja će se družiti s građanima te će na štandu HSS-a prikupljati potpise podrške za gradonačelničku kandidaturu', stoji u obavijesti ove stranke.

'Sutrašnje obraćanje sa stranačkog balkona bit će tek prvo obraćanje u nizu koje će Siniša Vuco održavati svakoga dana u 11 sati do početka predizborne kampanje', dodaje se.

U svojim živopisnim nastupima Siniša Vuco već ranije je objavljivao da 'jedini može parirati Željku Kerumu', Splićanima obećavao koncerte bandova poput AD/DC-a kada postane gradonačelnik i slično. Njegovu kandidaturu predsjednik HSS-a Krešo Beljak objasnio je željom da se ova stranka u Splitu i Dalmaciji 'revitalizira', budući da danas ondje de facto ni ne postoji.